Etiketa: barrett

Përfundojnë seancat dëgjimore me Amy Coney Barrett, republikanët krenarë
  Seancat dëgjimore të Amy Coney Barrett përfundojnë me Republikanët që ndihen krenarë, Demokratët duke e quajtur 'fals' Tri ditë të gjata të seancave degjimore të konfirmimit për Gjykatë...
Barrett impresionon duke iu përgjigjur pyetjeve të një dite të tërë pa përdorur shënime
Pas orësh përgjigjesh për pyetjet mbi filozofinë e saj ligjore dhe duke kujtuar gjykimet e saj dhe të gjykatave të tjera, senatori John Cornyn, R-Texas., e pyeti Barrett se si përgatitej. "Ju e...
Seanca dëgjimore e Amy Coney Barrett vazhdon pas ditës së parë të tensionuar
  Seanca për konfirmimin në Gjykatën Supreme të gjykatëses Amy Coney Barrett filloi të hënën me demokratët që përpiqen ta përshkruajnë atë si një kërcënim të mundshëm për të drejtat e grave dhe pak...
Barrett, duke nderuar Scalia në hapjen e deklaratës dëgjimore, thotë se gjykata nuk duhet të bëjë politikë
-Procesi i konfirmimit të gjyqtares Amy Coney Barrett fillon të hënën- Gjykatësja Amy Coney Barrett do të vlerësojë mentorin e saj, të ndjerin Drejtësi Antonin Scalia, dhe do të theksojë besimi...
Donald Trump emëron Amy Coney Barrett si anëtare në Gjykatën e Lartë
  Presidenti Donald Trump, të Shtunën zgjodhi Gjykatësen Amy Coney Barrett për të plotësuar vendin e Gjykatës Supreme të lënë bosh nga vdekja e gjyqtares Ruth Bader Ginsburg vetëm një javë...
Amy Coney Barrett, kjo është e përzgjedhura e Trump për në Gjykatën e Lartë.
Presidenti i SHBA Donald Trump thuhet se do të nominojë Amy Coney Barrett, një të preferuar të konservatorëve socialë, për të qenë anëtarja e re e Gjykatës së Lartë. Vendimi i presidentit - që ...