Etiketa: shqiper

Pew Research: 1milionë e 150 mijë shqiptarë, ose 40 % e popullsisë jetojnë jashtë vendit në 2017.
Në vitin 2017 ishin 1,150,000 njerëz të lindur në Shqipëri, që po jetonin në shtete të tjera. Të dhënat janë publikuar nga Pew Research Center, i cili ka përditësuar informacionin e vitit 2017, ba...
Arben Imami: Meçollari ‘rrëzon’ negociatat me Greqinë, por Basha pse hesht?!
Ish-ministri i Mbrojtjes Arben Imami ka lëshuar një deklaratë për shtyp, në lidhje me shkarkimin e Artur Meçollarit.  Deklaratë e Arben Imamit: Negociatat midis palëve ndërluftuese bëhen nëp...
Ndrangheta s’po duket gjë para krimit shqiptar/ Federico Cafiero De Raho
“Ndërsa ky sektor më para ishte monopol total i Ndrangheta-s, sot krimi i organizuar fillon të merret edhe me këtë lloj lënde narkotike. Mesa duket aq sa më është thënë, fakti që ka pasur një luft...
Zonja Bakojanis kërkon interpelancë parlamentare mbi ‘negociatat e fshehta’ me Shqipërinë
Doras Bakojanis, deputete e parlamentit Grek dhe ish ministre e Punëve të Jashtme e Greqisë, Dora Bakojani, ka kërkuar një interpelancë në Parlamentin grek me Ministrin e Jashtëm, Nikos Kotzias. ...