Kancelare gjermane, Angela Merkel ka nisur një raund të ri bisedimesh mbi koalicionin qeveritar me shoresë se mund t’i jepet fund rrugës pa krye politike ku ka hyrë vendi pas zgjehdjeve parlamentare të shtatorit 2017.

Më shumë se tre muaj pas zgjedhjeve, Gjermania ndodhet akoma pa qeveri.

Bisedimet do të jenë 5- ditore dhe zhvillohen mes zonjës Merkel të CDU, partisë simotër SCU dhe SPD

Shumë e shikojnë këtë raund si shansin e fundit për krijimin e një koalicioni të qëndrueshëm.

Veritas.com.al/