Tërmeti që ka rënë mëngjesin e sotëm në Shqipëri është ndjerë edhe në shtete të tjera.

Tërmeti me magnitudë 6.4 është ndjerë në: Shqipëri, Itali, Greqi, Kosovë, Maqedoni e Veriut, Mal i Zi, Bullgari, Serbi dhe Kroaci.

Deri më tani nga ky tërmet janë të konfirmuar 8 viktima.