Pas tërmetit të fuqishëm të mëngjesit të së martës, Ministria e Arsimit ka bërë të ditur se për të gjitha shkollat e Qarkut Tiranë dhe Qarkut Durrës do të pezullohet mësimi ditën e sotme.

Ndërkohë për shkollat e qarqeve të tjera, do të ketë një njoftim të dytë.