Këngëtarja e famshme mes të famshmëve të artit botëror, Dolores O’Riordan ka vdekur në Londër në moshën 46 vjeç.

“Këngëtarja lider në bandën Irlandeze’The Cranberries’ ndodhej në Londër për një sezon të shkurtër regjistrimi”  deklaroi për BBC zëdhënësi i O’Riordan ditën e Hënë, 15 Janar, duke konfirmuar vdekjen e saj”

“Asnjë detaj i mëtejshëm bëhet i njohur në këtë moment”, ka thënë ai.

Zëdhënësi shtoi se “Anëtarët e familjes ndjehen t ë shkatërruar teksa kanë dëgjuar “’breaking news’ në televizion dhe kanë kërkuar privatësi në këtë moment të vështirë”.

Veritas.com.al/