Liderët e Shteteve të Bashkuara dhe Rusisë hapën samitin historik në Helsinki, ditën e Hënë me premtimin e Donald Trump për “marrëdhënie të jashtëzakonshme” dhe me thënien e Vladimir Putin se është koha për të lënë mënjanë polemikat në gjithë botën.

Në dukje të zymtë, ata shkëmbyen fjalët e hapjes përballë medias në fillim të samitit në Helsinki.

Veritas.com.al/