President Trump tha të martën  në një bisedë me Fox News tha se ai do që ekonomia e vendit të ri-hapet nga Pashkët, mes pyetjeve se sa gjatë do të qëndrojnë njerëzit në shtëpi dhe bizneset të qëndrojnë të mbyllura me qëllim që të pengojnë përhapjene  koronavirusit.

Duke folur që nga Kopshti i Trëndafilave rreth taskforce të koronavirus, Trump tha se ai “ do të dëshironte ta kishte vendin të hapur në prag të Pashkëve”.

Festa e Pashkëve këtë vit bie në 12 Prill.

Trump gjithashtu përsëriti argumentin e tij se “ nuk do që ta mbyllë vendin e tij” dhe ta shikojë ekonominë që bie nga koronavirusi.

VERITAS.COM.AL