Nga: CNN

Mos prisni që presidenti Trump të jetojë në një mënyrë tjetër politike në Uashington tha ‘një ndihmës gjatë një konference për shtyp pas zgjedhjeve në ora 11:30 a.m. të Mërkurën në ‘East Room’.

Ndihmësi tha se ai do të shpallë fitoren e Republikanëve në Senat dhe garat kyç për guvernator. Ai pritet që të japë përshtypjet e tij- mund të jenë të gjata- rreth rolit të tij në zgjedhjet e mesit të mandatit, para se të presë pyetjet.

“Ai ndjehet i përligjur, tha një i afërt i Trump.

Gjendja shpirtërore e Presidentit është rritur, thanë ndihmësit- akoma më shumë sepse ai mundi të përcaktojë fitoret kryesore në garë ku ai drejtoi fushatën.

Ai gjithashtu ka twituar mbi mëngjesin e tij.

Po për fitoren e Demokratëve në Dhomën e përfaqësuesve? “Ai ishte përgatitur për çfarë ndodhi- dhe Republikanët gjithashtu”, tha një nga zyrtarët që foli në emër të presidentit.

Veritas.com.al/