Trump përfundoi konferencën për shtyp duke thënë se samiti me Kim ka ishte ngjarje shumë e rëndësishme.

“Por unë dua ta shikoj samitin të kompletuar, sepse në qoftë se tpoi nuk kalon vijën e rrjetës, ai nuk quhet gol dhe loja nuk mjafton”, tha Trump.

Trump tha se ka nevojë për pak pushim, por do të kthehet shpejt në punë.

Veritas.com.al/