Kryeministri Boris Johnson është vendosur në terapi intensive në spital pasi simptomat e koronavirusit u përkeqësuan, tha Doëning Street/

Zoti Johnson i ka kërkuar sekretarit për Punët e Jashtme Dominic Raab që ta zëvendësojë, shtoi zëdhënësi.

Kryeministri, 55 veç, u shtrua në St Thomas’ Hospital në Londër me “simptoma të përsëritura” ditëne  diele.

Lajmi i  i BBC është duke u përpunuar dhe detaje të tjerë do të publikohen së shpejti.

VERITAS.COM.AL