WASHINGTON, DC — Familjarët e familjes Angel, viktima amerikane të krimeve të kryera nga alienë ilegal, marshuan drejt Capitol Hill dhe zyrës së spikeres Demokrate Nancy Pelosi, ditën e Martë, në krah të ligjvënësve dhe grupimit ‘Gratë për Trump”.

Familjarët e Angel thërrisnin “ndërtoni murin’përballë zyrës së Pelosi.

Amerikanët që kanë humbur njerëzit e dashur në duar të alienëve ilegal për shkak të ‘kufijve të hapur’, u mblodhën në Capitol Hill ditëne  Marte duke nxitur Kongresin që të financojnë murin përgjatë kufirit të jugor të Amerikës.

Veritas.com.al/