“Transparenca dhe përgjegjësia janë thelbësore”, ka thënë zonja Yuri Kim, ambasadorja e SHBA, duke folur për Akademinë që do monitorojë fondet për Shqipërinë

Ambasadorja e SHBA në Tiranë Yuri Kim ka reaguar në lidhje me Konferencën e Donatorëve.

Kim shprehet se përgjegjësia për të shpërndarë paratë është thelbësore. Ajo shton se kjo është arsyeja se përse do të krijohet një Akademi Transparence.

Veritas.com.al/