Presidenti i Shteteve të Bashkuar, Donald Trump ka folur me homologun e tij rus, Vladimir Putin, për ta uruar mbi fitoren e tij në zgjedhjen s president dy ditë më parë.

Ai tha se ata mund të takohen “në një të ardhme jo shumë largët” për të diskutuar mbi garën e armëve, mbi Ukrainën dhe Sirinë.

Zoti Putin u rizgjodh nga një pjesëmarrje në zgjedhje me më shumë se 76% të votave për një mandat tjetër prej 6 vjetësh.

Veritas.com.al/