Aktori me famë botërore u ndihmua të ngrihej nga e dashura e tij, Meital Dohan.

Aktori Irlandez 79-vjeç e mori me sportivitet incidentin. Pasi u ngrit ai buzëqeshi dhe bëri shenjën e paqes, ndërsa pozoi për fotografët në ceremoninë e mbajtur në Royal Albert Hall, Londër.

Duke u mbështetur në një podium, Al mblodhi shpatullat dhe ngriti lart duart e tij, për të treguar se ‘janë gjëra që ndodhin’.

Të dielën në mbrëmje u mbajt ceremonia e ndarjes së çmimeve BAFTA, ku drama “1917” triumfoi duke siguruar 6 çmime.

Veritas.com.al/