Ambasadorja e Bashkimit Europian, Christiane Hohmann i ka ezauruar përgjigjet për amnistinë fiskale.

E pyetur nga Euronews Albania për qëndrimin e kryeministrit Edi Rama në lidhje me amnistinë fiskale, ajo u shpreh se përgjigjen për këtë çështje duhet ta japë kryeministri.

Gjatë ditëve të fundit, edhe ambasadorja amerikane, Yuri Kim ka takuar aktorë të opozitës dhe mazhorancës mbi amnistinë fiskale.