Nga: BREITBART LONDON

Berlin(AP) – Aeroplani qeveritar i kancelares Angela Merkel është detyruar të qëndrojë në aeroport nga një fan i ngazëllyer që u hodh nga furgoni i tij për të marrë një fotografi të tij në aeroportin e Dortmundit por harroi të vinte frenën e parkimit dhe automjeti rrëshkiti ngadalë në hundën e jet-it.

Gjermanja Spiegel Online publikoi një fotografi të martën për përplasjen me shpejtësi të ulët te jet-it Global 5000 dhe raportoi se shoferi i furgonit ishte një punonjës i aeroportit.

Forcat ajrore Gjermane konfirmuan në një tweet-im se Merkel u kthye në Berlin me helikopter të hënën pasi avioni i saj ishte dëmtuar nga një makinë, por nuk dha detaje të mëtejshme.

Aksidenti është një dhimbje koke,qe forcave ajrore nuk ju nevojitej pas një vargu deshtimesh shume të publicizuara të vjetersise se flotës qeveritare duke shkaktuar vonesa për Merkelin dhe të tjerët.

Veritas.com.al/