TIRANË– Shtyhet senaca gjyqësore  për ish-kryeministrin Berisha dhe dhëndrin e tij Jamarbër Malltezi. Seanca e radhës do të jetë në datë 12 mars ora 15:00.

Avokatët kërkuan kohë të njihen me informacionin dy mujor të depozituar nga ana e SPAK në gjykatë në lidhje me hetimet për privatizimin e ish-kompleksit Partizani dhe në të njëjtën kohë depozituan një tjetër kërkesë për perjashtimin e gjyqtares Irena Gjoka.