Pas rritjes së papritur që shënuan javën e kaluar, valuatat e huaja i janë rikthyer sërish rënies këtë fillim jave.

Sipas kursit të Bankës së Shqipërisë euro zbriti të hënën në nivelin e 102.8 lekë duke shënuar një rënie nga dita e premte me plot 3 pikë kundrejt lekut.

Edhe dollari amerikan u nënccmua ndjeshëm dhe këmbehet të henën për 93.2 lekë, nga 96,5 lekë që ishte.

Të njëjtin trend në rënie kanë ndjekur edhe valutat e tjera kryesore paundi britanik që ka zbritur poshtë 120 lekëve si dhe franga zvicerane