Temperaturat në Korçë kanë zbritur deri në -10 gradë, duke bërë që të gjitha akset të jenë të pakalueshme pa zinxhirë.

Fshati turistik i Dardhës vijon të mbetet thuajse i izoluar; po ashtu vështirësi ka edhe në Voskopojë dhe në Qafën e Qarrit, ku ka prezencë akulli në rrugë.

Problematike është edhe aksi rrugor Korçë- Kapshticë dhe Korçë- Pogradec. Reshjet gjate natës kanë sjellë akull dhe ngrica ne gjithe qarkun si pasoje e temperaturave nën zero grade.

Veritas.com.al/