ROBERT KRAYCHIK

Bill O’Reilly, drejtuesi i No Spin News dhe autori i Killing the Mob: The Fight Against Organized Crime in America, i tha Breitbart News të hënën se krimi i organizuar në formën e karteleve kriminale meksikane dhe partnerët e tyre të brendshëm “e duan” Presidentin Joe Biden.

“Krimi i organizuar e do Joe Bidenin”, tha O’Reilly në Breitbart News Daily të SiriusXM me pritësin Alex Marlow, autor i Breaking the News: Exposing the Establishment Media’s Hidden Deals and Secret Corruption.

Armiqësia e administratës së Bidenit ndaj sigurisë së kufirit dhe politikat e majta ndaj emigracionit të ligjshëm dhe të paligjshëm janë një ndihmë financiare për kartelet kriminale që kryejnë trafik njerëzor dhe kontrabandë droge përmes kufirit SHBA-Meksikë, vuri në dukje O’Reilly.

Shpërndarja e gabuar e burimeve të sigurisë kufitare – në thelb duke përdorur oficerët e Doganave dhe Mbrojtjes së Kufirit si kujdestare fëmijësh për emigrantët, veçanërisht fëmijët e huaj të pashoqëruar (UAC) – lehtëson emigracionin e paligjshëm dhe trafikimin e drogës permes kufirit jugor.

O’Reilly vërejti, “Ju keni 500,000 shtetas të huaj – të paktën – [hyrë në SH.B.A.] që kur Biden u inaugurua. Pesëqind mijë vijnë përmes kufirit, për tu përpunuar, ushqyer dhe strehuar dhe për t’u kujdesur për ata njerëz, të gjithë agjentët e Patrullës Kufitare dhe ICE duhet të merren me ta. Çfarë vuajtje? Mosndalim i drogës. ”

“Më shumë narkotikë po kontrabandohen në Shtetet e Bashkuara sot sesa në çdo kohë tjetër në histori, sepse kufiri është hequr nga njerëzit që përpiqen ta ndalojnë atë, sepse ata duhet të merren me fluksin e shtetasve të huaj,” shtoi O’Reilly. Ai theksoi, “Ata e duan Bidenin”.

Krimi i organizuar modern në Amerikë është “një industri miliardë dollarëshe”, vërejti O’Reilly. “Ata janë shpërndarës të narkotikëve: fentanil, heroinë, kokainë, metamfetaminë. Ata kanë një marrëveshje me kartelet meksikane. Kartelet prodhojnë dhe kontrabandojnë drogën [në Amerikë] dhe më pas krimi i organizuar – Amerikanët – e marrin atë përsipër. Ju nuk shihni kartele meksikane në asnjë qytet amerikan.

O’Reilly vazhdoi, “” Pse nuk janë [kartelet meksikane] këtu? Ata kontrollojnë të gjithë vendin e Meksikës – jo – rregullimi është që ju të qëndroni atje poshtë, ne do ta trajtojmë atë nga këtu. Por turma kurrë nuk i sheh drogat. Ata e ekskluzivizojnë atë në bandat e rrugës, kështu që njerëzit që marrin armë në Çikago, New York, Filadelfia dhe L.A., ata po pushkatohen nga bandat e drogës. Ato banda droge duhet të paguajnë gangsterët e organizuar që jetojnë në pallate në periferi për të drejtën e shitjes së drogës dhe vrasjes së njëri-tjetrit. ”

VERITAS.COM.AL