Pasditja e së dielës e ka gjetur Rrugën e Kombit dhe pikën kufitare të Vermicës me radhe të gjatë automjetesh.

Qytetarët e Kosovës po kthehen pas pushimeve që kaluan në Shqipëri.

Shqipëria ka përjetuar një ‘bum’ turistik këtë sezon veror.

Përveç qytetarëve nga Kosova, të shumtë kanë qenë të huajt që kanë zgjedhur Shqipërinë për të kaluar pushimet./