Të gjithë, të 12 fëmijët dhe trajneri i tyre që ishin bllokuar në shpellën e përmbytur të Thai, prej më shumë se dy javë më parë, u shpëtuan. Lajmin e bujshëm dhe të shumëpritur e dha të Martën shefi i ‘’ Navy SEAL’, duke kompletuar një mision të mahnitshëm deri në kufijtë e të pamundurës, që kishte zënë rob gjithë botën.

Marina e Tajlandës dhe elita e zhytësve të huaj, saktësuan me precizion vendin ku ishin katër djemtë e fundit dhe trajneri i tyre 25 vjeç, të Martën pasdite, dhe u nisën nëpër një rrugë të rrezikshme që kërkonte çanin përmes një tunel shumë të ngushtë,  të mbushur me ujë.

“Të 12 ‘Derrat e Bardhë’ dhe trajneri janë ekstraduar nga shpella” deklaroi Marina në Facebook.

Veritas.com.al/