Donald Trump po punon që ta transferojë pasurinë te fëmijët
(FOTO: Kulla "Trump" në New York) Zëdhënësi i Donald Trump, Jason Miller tregon se presidenti i zgjedhur i Shteteve të Bashkuara po punon me av...
Trump nuk ka dëshirë ta vazhdojë akuzën e email-eve ndaj Clinton!- konfirmon Kellyanne Conway
(FOTO: Kellyanne Conway- zëdhënëse e presidentit të zgjedhur- Trump)/    Sot, e martë, në mëngjes, në programin televiziv “Morning Joe”...
VIDEO: Donald Trump freskon para amerikanëve programin e tij nga Dita 1 deri te Dita 100
 (FOTO: Donald Trump, President i zgjedhur i Amerikës) Në një video të ekipit të tranzicionit, të publikuar dje, e Hëne, presidenti i zgjedhur ...
VIDEO/ Edhe 60 ditë kanë mbetur; Presidenti i zgjedhur Donald Trump hedh “bombën” për Ditën e Parë.
(FOTO: Presidenti i zgjedhur,  Donald Trump) Presidenti i zgjedhur, Donald J. Trump do të betohet për postin e lartë të Presidentit të Amerikës...
Melania dhe Barron Trump nuk do të shkojnë në Shtëpinë e Bardhë pas inaugurimit me 20 Janar
( FOTO: Melania, Barron dhe Donal Trump) First Lady e ardhshme,  Melania Trump dhe djali i saj Barron, nuk do të lëvizin për në Shtëpinë e Bardhë...
Mësoni cili është Jeff Sessions, Prokurori i ardhshëm i Amerikës!/ VIDEO
  (FOTO: Senatori Jeff Session) Sen. Jeff Sessions është përzgjedhur nga Presidenti i zgjedhur Donald Trump si Prokuror i Përgjithshëm ...
Trump do të takojë Mitt Romney; ndoshta për sekretar shteti
(FOTO: Mitt Romney) Presidenti i zgjedhur Donald Trump, karriera e të cilit, fushata dhe zgjedhja kataklizmike mbi Hillary Clinton, që nuk mund...
Trump i ofron zotit Mike Pompeo postin e Drejtorit të Agjencisë Qendrore të Inteligjencies
( FOTO: Mike Pompeo) Përveç postit të Prokurorit të Përgjithshëm, që iu ofrua Senatorit Jeff Session, të Alabama; po sot presidenti i zgjedhur ...
Donald Trump: Për Jeff Sessions ofrohet posti i Prokurorit të Përgjithshëm.
(FOTO: Jeff Session i fotografuar në mjediset e Kullës "Trump")   Donald Trump i ka kërkuar Senatorit të Alabama, Jeff Sessions që të m...
Faqja 11 prej 11« E para...7891011