HAP PAS HAPI ME ZGJEDHJET NË AMERIKË/ Sot Trump mbyll fushatën me vizitën në shtatë shtete
DENVER, Colorado — Të Dielën, kandidati Republikan, Trump, do të vizitojë shtatë shtete, duke mbajtur pesë mitingje në një vrapim maratonë, ku ...
HAP PAS HAPI ME ZGJEDHJET NË AMERIKE/ Mesazhi i fundit i fushatës së Trump në TV
  Donald Trump, kandidat Republikan, mbajti mesazhin e minutave të fundit në TV. Mes tjerash ai tha: “E vetmja gjë që mund të ndaloj...
ORË PAS ORE ME ZGJEDHJET NË AMERIKË/ Trump duket në rrugë drejt Presidencës
(FOTOT: Në një studio të BBC News) Me këtë titull paraqiten sot lajmet e BBC mbi zgjedhjet në Amerikë. Më poshtë BBC shkruan se “Trump po tund ...
ORË PAS ORE ME ZGJEDHJET NË AMERIKË/ Julian Assange i WikiLeaks: “Donald Trump nuk do të lejohet të fitojë!”
  Në intervistën e famshme të publikuar mbrëmë në gjithë botën, që themeluesi dhe kryeredaktor i WikiLeas, Julian Assange i dha gazetarit ...
ORË PAS ORE ME ZGJEDHJET NË AMERIKË/ Paul Ryan: “Voto Republicanin!”
  Paul Ryan, kryetar i Senatit Republikan, përmes CNN, i ka bërë thirrje elektoratit që të votojë kandidatin republikan. “Në kohën që shik...
Hillary Clinton duhet të jetë në burg, jo në Shtëpinë e Bardhë/ Shkruan Tom Tancredo i “Breitbart News”
Nuk ka asnjë arsye që dikush të luftojë për ndonjë zgjedhje për President- shkruan autori. Votuesit nuk mund të thuash se kanë ndonjë zgjedhje ...
ORË PAS ORE ME ZGJEDHJET NË AMERIKË/ “Sa më shumë më doni, aq më shumë iu dua. Më doni në qoftë se doni të vërtetën”- Trump
  (RealClearPolitics) Prindërit e Rone hypën në skenën ku fliste Trump dhe folën për mbëshettjen e fortë që kishte i biri për kandidati...
ORË PAS ORE ME ZGJEDHJET NË AMERIKË/ Trump mbrohet nga agjentët e Sigurisë në skenën ku po fliste
Kandidati Republikan, Donald Trump u nxor jashtë me ngut nga Forcat e Sigurisë në kohën kur po fliste në mitingun e Reno, të Nevada. Alarmi rezult...
ORË PAS ORE ME ZGJEDHJET NË AMERIKË/ Në Meksiko, Trump dhe Clinton, statistikisht afër njëri tjetrit
  Donald Trump dhe Hillary Clinton ndodhen, statistikisht, ngjitur me njëri tjetrin. Qyteti New Mexiko, tradicionalit blu (Partia Demokrat...
HAP PAS HAPI ME ZGJEDHJET NË AMERIKË/ Sulmi kibernetik mund të sabotojë zgjedhjet në Amerikë
(London Telegraph) Ekspertët e kibernetikës kanë njoftuar se një sulm kibernetik mund të shkaktojë një situatë “makthi”në Shtetet e Bashkuara n...