Më shumë britanikë e mbështesin se sa e kundërshtojnë vizitën e presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald J. Trump.  Shumica mirëpresin vizitën në Mbretërinë e Bashkuar, sipas sondazheve.

Pavarësisht nga kërcënimet për  protesta  në Londër nga grupimet e majta dhe p[përsëritja e mesazheve nga Sadiq Khan- kryetar Bashkie nga radhite  Laburistëve në Londër që nuk e do vizitën e Trump në Mbretërinë e Bashkuar, pollet më të fundit nga YouGov kanë zbuluar se numri i mbështetësve për mirëpritjen në një vizitë zyrtare është në rritje.

Mes të gjithash, përmes një pluraliteti, tani mbështetësit e vizitës së Trump janë 45 për qind pro me 39 për qind kundër; dhe të tjerët janë të pavendosur.

Veritas.com.al/