Legjenda e Rock-ut, Bruce Springsteen tha në një intervistë të fundit se mendon se presidenti Donald Trump mund të fitojë edhe mandatin e dytë, duke argumentuar se Demokratët nuk kanë kandidatë ‘efektiv dhe të dukshëm’ për ta mundur atë në vitin 2020.

“Nuk shikoj ndokënd që mund ta bëjë këtë në këtë moment…, nuk shikoj një njeri që mund të mundë Donald Trump”, tha Bruce Springsteen më një intervistë me  ‘The Sudnay Times’.

“Nevojitet dikush që  mund të flasë të njëjtën gjuhë si edhe Trump… dhe Demokratët nuk kanë një të tillë, kandidat të dalluar dhe efektiv për president”, tha ai

Veritas.com.al/