(FOTO: Clint Eastwood)

Aktori dhe regjisori i famshëm i Hollywood-it, Clint Eastwood refuzoi të pranojë Medaljen Presidenciale të Lirisë nga presidenti Barack Obama. Ai tha: “Obama nuk është lideri im!”.

Clind Eastwood është nga ata Konservatorë të shquar i cili përkrahu fuqishëm Donald Trumpin gjatë fushatës së garës presidenciale, dhe pas zgjedhjeve i dha përkrahje si President i Shteteve të Bashkuara.

Clint Eastwood, kur u pyet pse nuk e pranon Medaljen Presidenciale të Lirisë, tha se kjo nuk ka kuptiim, unë- tha ai- kurrë nuk e kam përkrahur “Barack Husein Obama për President”

“Ai nuk është dhe kurë nuk do të jetë presidenti im; nuk do të pranoj kurrë ndonjë lloj medaljeje prej tij”, tha artisti i famshëm.

/Veritas.com.al/