Televizioni shtetëror Roosia nuk mbetet asnjëherë prapa si servil ndaj mbulimit të presidentit Por programi më i fundit televiziv që i kushtohet javës së tij të punës e shton më shumë nënshtrimin ndaj presidentit.

Në premierën e 2 shtatorit të një show që titullohet “ Moska, Krimlini, Putini”, në televizionin e kontrolluar nga shteti i kushtohet një orë portretizimit të axhendës ‘raskapitëse’ dhe pasionit për bashkëveprimin me publikun, gjithashtu duke treguar edhe se si qëndron në këtë ‘pamje të mrekullueshme”- sipas televizionit shtetëror.

Gjithashtu televizioni nxori edhe zëdhënësin e ti, i cili tregoi ‘dashurinë’ e Putinit për popullin duke bërë edhe shaka se si edhe dhitë e egra dhe arinjtë e njohin dhe e respektojnë presidentin Putin.

Programi, me të cilin televizioni Rossia bën reklamën javore në orët më të zgjatura të javës, drejtohet nga Vladimir Solovyov, bjë drejtues i spikatur besnik i Kremlinit i cili kohët e fundit ka prodhuar programet përkëdhelëse rreth Putin.

Veritas.com.al/

https://youtu.be/eVzsWj98UHs