Nuk është ende e qartë nëse Thomas, babai i Meghan Markle, do të marrë rrugën ditën e shtune, sipas planifikimit.

Zoti Markle,  për websiste të njerëzve të famshëm TMZ, nga shtëpia e tij në Mexico, deklaroi  se ai ka vendosur për të mos marrë pjesë në dasmën e të bijës.

Pallati Kensington lëshoi një deklaratë ku thuhet se “është një moment thellësisht personal për zotin Ms Markle”.

Lajmi vjen pas disa raportimeve në gazetën “The Mail” të të dielës se babai i zonjës

Markle ka organizuar disa fotografi për fotografët ‘paparazzi’ .

Disa nga foto e tregojnë atë duke bërë masat për kostumin e dasmës dhe duke parë lajmet në gazeta mbi dasmën e të bijës.

Raportohet se ai ka thënë se nuk donte t’i shkaktonte ndonjë bezdi të bijës me pjesëmarrjen e tij në dasmë.

Veritas.com.al