Presidenti Donald Trump të hënën organizoi një tubim fushate elektorale në Grand Rapids, Michigan.

Tubimi ishte planifikuar dhe u zhvillua në orën 22:30, sipas orës në Evropë

Presidenti është duke prekur gjithë vendin në ditët e fundit deri në zgjedhje, duke shkuar në shtetet kritike të rëndësishme për rizgjedhjen e tij.

Për shkak të pandemisë së koronavirusit, presidenti po mban fjalime fushate jashtë në vende të hapura në të gjithë vendin.

Ky do të jetë tubimi i fundit para zgjedhjeve presidenciale.

VERITAS.COM.AL/