President Donald Trump u shpreh me skepticizëm ditën e  Hënë rreth grave dhe fëmijëve që iu bashkohen emigrantëve që vërshojnë drejt kufirit.

“Në disa raste, ju e dini, ata nuk janë prindër”, tha Trump pasi u pyet nga reporterët rreth pamjeve të publikuara kur gra dhe fëmijë largohen nga gazi lotsjellës të lëshuar nga njësitë ligj zbatuese në Amerikë.

“Këta janë njerëzit që janë quajtur ’em grabbers’, tha ai. “Ata grabisin fëmijën sepse mendojnë se duke pasur një fëmijë sigurojnë të sigurt statusin e emigrantit’.

Veritas.com.al/