Një pengmarrje ka ndodhur në Francë. Dy persona të armatosur kanë marrë peng një numër ende të papërcaktuar njerëzish. Siç shkruajnë mediat franceze aktualisht dihet se peng në kishë janë prifti e dy murgesha dhe disa njerëz të tjerë.

Ngjarja ka ndodhur në një kishë në veri të Francës. Personat që kanë marrë peng thuhet se janë të armatosur me thika.

Në vendin e ngjarjes kanë shkuar forcat speciale qe gjate aksionit i kane vrare dy pengmarresit.