Një zjarr i fuqishëm sapo ka shpërthyer në godinën ku ndodhet Gjykata e Shkodrës e shkallës së parë.

Zjarri ka nisur nga kati i dytë i godinës dhe po ngjitet lart.

Forcat e zjarrfikësve sapo janë njoftuar

(Vijon)

Veritas.com.al/