(FOTO: Pllakat me portretin e George Sorros dhe pas tij protestues të tij,  marrw nga “The FREETHOUHGTPROJECT.COM)

Washington, D.C. – Lëvizja  “MoveOn.org” e miliarderit George Sorros zbulohet se ndodhet mbrapa protestave të amerikanëve për zgjedhjen e presidentit Donalt Trump. Kjo është një protestë e organizuar pak e nga pak në gjithë vendin, si për të treguar se gjithë Amerika është në protestë. Në fakt numti i protestuesve është aq i vogël, që nga 75 njerëz deri në 500 maksimumi. Eksperëtët dëshmojnë se kjo lloj proteste është tipike e atyre që organizohen nga një dorë, bëhen lart poshtë- sipas ekspertëve, dhe “fryhen” nga mediat që përgjithësisht u zbulua se gjatë fushatës janë paguar nga George Sorros.

Këto nuk janë protesta organike- sipas ekspertëve të lëvizjeve të tilla.

Njerëz të afërm me George Sorros dhe të paguar prej tij, nën emrin “MoveOn.org”, shpërndanë dje një njoftim për shtypin ku bënin thirrje: “Amerikanë, mblidhuni të qindra në Solidaritet, Rezistencë dhe zgjidhte të Rezultatit të zgjedhjeve!” Grupet e protestuesve u mblodhën pranë Shtëpisë së Bardhë dhe në disa qytete në mbarë vendin, me qëllimin që të vazhdojnë të qëndrojnë kundër fyerjes së femrës, racizmit, islamofobisë dhe ksenofobisë. Brenda dy orësh kur organizata “thirrje për aksion”- degë e “MoveOn” të financuar nga Sorros, bënë thërije, anëtarët e saj kanë organizuar 200 grumbullime në gjithë vendin; plus edhe një numër tjetër që ishin planifikuar të mblidheshin të Mërkurën në mbrëmje.

Me këto prova, pyetja që shtrohet është: A është duke punuar George Sorros me anë të këtij fronti për të nxitur një revolucion amerikan?

Duhet shënuar një gjë: Që zgjedhjet në Amerikë ishin demokratike, legjitime dhe të pakontestueshme, gjë që edhe protestuesit nuk e venë në dyshim.

Një nga drejtuesit e organizatës pranë Sorros, tha: “Kjo është katastrofë. Ne nxorën zemrën nga gjoksi veç të mos ndodhte kjo që ndodhi; tani ja ku jemi!”. Aktivistët e Sorros kanë dalë me një numër parullash ekstreme dhe irrituese, si :” Presidenti i zgjedhur dhe mbështetësit kanë piketuar të na kërcënojnë miliona nga ne, familjet tona, miqtë tanë dhe të dashurit”.

Gjithë skenari i përgatitur iu ngjan revolucioneve të vjetra majtiste, që Sorros i kishte projektuar në Lindjen Komuniste deri në Rusinë ku sot Sorros është i ndaluar të hyjë.

Veritas.com.al/

_________

Read More: http://www.whydontyoutrythis.com/2016/11/exposed-billionaire-globalist-soros-behind-trump-protests-provoking-us-color-revolution.html