Etiketa: is_tag

Senatori Bernie Sanders: Trump fitoi sepse Demokratët janë jashtë realitetit.
(FOTO: Senatori Bernie Sanders)/ Senatori Bernie Sanders  tha se Demokratët humbën para Presidentit të zgjedhur Donald Trump sepse ata janë jashtë realitetit, nuk e prekin Amerikën. “tanimë ...
FBI thotë se CIA ishte e gabuar me Rusinë. Shiko çfarë ka ndodhur realisht.
(FOTO: John Brennan, shef i CIA) Është shumë e çuditshme, apo jo! Shiko çfarë ndodhi. Para dy ditësh, “Washington Post” raportoi se CIA ka “një raport sekret”  ku thuhet se donte që Donald Trum...
Strategjia e rinumërimit nga Democratët: Të forcojnë pozitat në Kongres!
  Sipas një survey nga “American Thinker” rinumërimi i votave në Wisconsin, dhe më vonë në Michigan dhe  Pennsylvania nuk e ndryshojnë rezultatin në a snjë shtet. Kurrë numërimi nuk ka ndr...
Robert De Niro në depresion: Të largohet nga vendi apo të bashkohet me protestat?
  (FOTO: Aktori Robert De Niro) Aktori De Niro ka thënë, së fundmi se zgjedhja e Trump e ka bërë të ndjehet “ si pas 11 Shtatorit 2011” Para ditës së zgjedhjeve,së bashku me 16 të tj...
George Sorros qëndron pas protestave anti- Trump në Amerikë
(FOTO: Pllakat me portretin e George Sorros dhe pas tij protestues të tij,  marrw nga "The FREETHOUHGTPROJECT.COM) Washington, D.C. – Lëvizja  “MoveOn.org” e miliarderit George Sorros zbulohet ...
Në protestë anti- Trump ngrihet një flamur Nazist, pastaj gay
Frederick Roeber, një fizikant dhe inxhinier për software shpesh herë është përmendur si një “baba i krijimit të web-it në botë.”. Inxhinieri i famshëm ngriti një flamur fashist mbi shtëpinë e tij...
Protesta në Amerikë pas zgjedhjes së Trump si President
  (FOTO: Protesta në New York, mijëra votues anti- Trump kaluan natën në rrugë) Mijëra protestues kanë dalë rrugëve në disa qytete të Shteteve të Bashkuara dhe po protestojnë kundër zgj...
Suzana Shkreli, shqiptarja Demokrate e Clinton, humb zgjedhjet në Michigan
( FOTO: Suzana Shkreli në një poster profesional) Me të drejtë këtu në Shqipëri kishte bërë jehonë kandidimi i një vajze shqiptare për Senatin Amerikan. Jemi akoma shpejt për të qenë “të ftohtë...
ZGJEHDJET NË AMERIKË/ Trump- në dyert e Shtëpisë së Bardhë.
  Trump dhe Clinton kanë fituar në shtetet që kanë votuar tradicionalisht kamoet e tyre respektive. Por Republikani Trump kryeson në tre shtete kyç- sipas Le Monde. Fitorja e Donald Trump p...
ZGJEDHJET NE AMERIKË/ Prezencë e lartë Policie përballë kullave “Trump” për të parandaluar sulmin terrorist.
( FOTO: Kamionë të mbushur me rërë rrrethojnë Kullën Trump në NYC për ta ruajtur nga akte terroriste) Kulla Trump, të cilën Donald e quan edhe "shtëpi" edhe "punë", po ruhet nga një linjë e gja...