Ilir Meta ka vijuar me akuzat për Lulzim Bashën duke e cilësuar si të shitur dhe i infiltruar që ndante fitimet me mafien dhe ishte infiltruar për të bërë opozitë fasadë.

“Ka rënë prej kohësh  qeveri prej letre që ka vonuar një popull zemërluan, sysqiponjë dhe sic e kam paralajmëruar, qeveria kur ra nga korrupsioni  paparë dhe veprimet antikombëtare kishte zënë përfundi Lulushin që u përpoqët aq shumë ta bënit kryeministër, ishte shitur dhe infiltruar për të bërë fasadë opozitën, ndante fitimet dhe përfitimet me mafien në pushtet. Tani kohët kanë ndryshuar, nuk kam ardhur në ish partinë e vjetër por ju kam thirrur aty ku kam qenë me 2 mars, me popullin”, tha Meta.