Nga Breitbart/

Një person u vra pasi të shtënat u qëlluan të shtunën mbrëma në një protestë të Black Lives Matter në Austin, Teksas, tha policia lokale.

Pamjet dramatike të ngarkuara në një burim në Facebook Live treguan momentin kur të shtënat çanë ajrin e natës në kryeqytetin Teksas, ndërsa rreth 100 protestues marshuan dhe brohorisnin, “Grushtet lart! Përgjigju sulmit!”

Policia e Austin konfirmoi në postimet e tyre në Twitter njoftimet për të shtënat menjëherë pas orës 10 pasdite në zonën pranë Kongresit dhe në në 4-th Street në qendër të qytetit. Shpejt pas kësaj ata thanë se po fillonin hetimet për vrasje.

VERITAS.COM.AL