Një shenjë sensacionale në një nga institucionet më të larta evropiane, Komisioni Europian i udhëhequr nga burokrati Jean-Claude Juncker, shkruan britanikja ‘The Sun’.

Fotografia udhëton në Twitter, ku po bëhet shpejt virale.

Për çfarë po flasim? Shpejt ta themi: Jemi në Bruksel, ku si në të gjithë Evropën zbriti bora. Dhe herët në mëngjes, siç dëshmohet nga fotografia që mund të shihni në tweeter këtu poshtë, tamam poshtë Komisionit është shfaqur forma e një penisi të madh ( dhe jo vetëm), vizatuar në dëborë.

Përdoruesi i cili ka lëshuar foton tinëzisht, ka komentuar:

“Mirëmëngjesi!, këtu në Komisionin Evropian edhe sot gjithçka mirë “.

Veritas.com.al/

Image result for Jean Claude Juncker and penis