Pasi foli në Asamblenë e Partisë Socialiste për objektivat e qeverisë që drejton në 100 ditët e para, Kryeministri Edi Rama ka prezantuar zëvendësministrat.

4 zëvendësministra në Ministrinë e Bujqësisë: Ermira Rusio, Dhimb Kote, Ilir Halilaj, Roland Kristo

4 zëvendësministra në Ministrinë e Shëndetësisë: Mira Rakacolli, Bardhylka Kospiri, Iliriana Bajraktari, Ardian Ajaku.

3 zëvendësministra në Ministrinë e Europës dhe Punëve të Jashtme: Klea Maliqi, Artenisa Drajlo, Etjen Xhafaj.

4 zëvendësministra në Ministrinë e Brendshme: Rovena Goda, Julian Hodaj, Romina Kuko, Besfort Lamallari.

4 zëvendësministra në Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë: Elton Haxhi, Albana Shkurta, Erion Luçi, Dajna Sorensen.

4 zëvendësministra në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë: Enis Aliko, Amdi Bonati, Dorina Cinari, Artan Shkreli.

Zv/ministër i Mbrojtjes – Petro Koçi.

Zv/ministra te Drejtësia – Teuta Vodo, Toni Gogu.

Zv/ministre e Arsimit dhe Sportit – Besa Shahini.

Veritas.com.al/