NEW YORK (AP) – Libri i ardhshëm i Bill O’Reilly-t nuk do të ketë lidhje me JFK ose Abraham Lincoln, por me një president që ai e njeh mirë: Donald Trump.

Henry Holt dhe Company njoftuan të martën se libri i O’Reilly-t “Shtetet e Bashkuara të Trump: Si Presidenti e sheh me të vërtetë Amerikën” do të dalë këtë vjeshtë.

Botuesi e quan librin një akt jo-partiak dhe i gjithi mbi Trump. O’Reilly, ish prezantuesi i Fox dhe konservator i vjetër, premton se “nuk ka burime anonime dhe asnjë rotacion”.

O’Reilly është i mirënjohur për disa miliona shitje për “Killing Kennedy” dhe “Killing Lincoln.”

Libri i tij i ri është hartuar pjesërisht mbi bisedat që ai ka pasur me Trump, si një vëzhgues i apasionuar i Fox, gjatë viteve.

Veritas.com.al/