Pse meshkujt i duan femrat me flokë të gjatë?
  Të pasurit flokë të gjatë, është një arsye e fortë, që meshkujt të shikojnë dhe të joshen nga ju.Në hulumtimin kërkuar nga stilistët e f...
Një gotë verë në ditë mund t’ju ndihmojë të dukeni më të ri
Njerëzit që pijnë një ose dy pije alkoolike në ditë duken më të rinj se ata që pijnë më pak, ose aspak, ka gjetur një studim i Universitetit të Iowa. ...
Këshilla për personat që vuajnë nga pagjumësia
  Nëse pagjumësia vazhdon më tepër se rreth një muaj atëherë ka lodhje,rënie në vëmendje dhe përqëndrim,joefikasitet në punë,humor të paqëndrueshëm...