Të paktën 68 fëmijë janë mes 126 personave që u vranë të Shtunën në një sulm me bombë në një autobuz që po transportonte civilë të evakouar nga qyteti i rrethuar Sirian, Aleppo,  thanë aktivistët.

Një kamion i mbushur me eksploziv goditi karvanin afër Alepos.

Grupi i monitorimit për të drejtat e njeriut në Siri, Obsevatori Sirian, me qendër në Mbretërinë e Bashkuar, tha se të paktën 109 të evakouar janë vrarë, mes të të cilëve punonjës social dhe ushtarë rebelë.

Shumë të tjerë ishin plagosur gjatë sulmit- tha grupi.

/Veritas.com.al/