Kandidati për presidencën Franceze, Emmanuel Macron fshikullo votuesit e Frontit Nacional, duek i quajtur ‘anti- Francez” dhe “armiq të vërtetë”.

Në një moment të ngjashëm me komentin “mjerues’ të Hillary Clinton, zoti Macron- i cili kryeson garën mbi Le Pen sipas sondazheve- zuri vend në podium në ora 10, 00në një miting në Paris për të të quajtur Frontin Nacional si ‘parti anti- Francë’ dhe mbështetësit e saj si ‘të frikshëm”, dhe “ ekstremë”.

“Ja ku janë. Këta janë. Këta janë ata që janë armiqtë tanë të vërtetë”, deklaroi Macron.

“Si shumë i fuqishëm dhe shumë i shkathët” ai tha: “Hidhini ta në rrugë, atje në fshat ose në Web, veç që të mos duken, të fshihen. Aq të urryer janë këta frikacakë. Ju i njihni. Partia e agjentëve të katastrofës, frikacakë”- tha Macron.

/Veritas.com.al/