Euro i është rikthyer rritjes. Sipas Kursity zyrtar të Bankës së Shqipërisë, monedha evropiane këmbehet të enjten me 104.87 lekë.

Po ashtu edhe valutat e tjera kanë shfaqur tendenca rikuperimi.

Dollari amerikan u ngjit sot në nivelin e 94.23 lekëve, megjithate humbje për këtë monedhë kanë qenë të konsiderueshme këtë vit.

Paundi britanik po ashtu ka ndjekur të njëjtin trend në rritje këtë fillim jave dhe këmbehet për 119 lekë.