Një bebe vajzë që ishte vjedhur sapo kishte lindur në spitalin e Florida, u gjet e gjallë pas 18 vjetësh, deklaroi Policia në South Carolina.

Emri i vajzës është Kamiyah Mobley. Ajo u vodh në korrik 1998, por u gjet pa një seri kërkimesh dhe pagesash për ata që ndihmuan.

Autoritetet në Walterboro, të South Carolina, arrestuan Gloria Williams, 51 vjeç, në lidhje me rrëmbimin e vajzës.

Vajza Kamiyah Mobley jetonte me një emër tjetër, dhe nuk e kishte idenë rreth situatës së saj. Ajo besonte se zonja Williams ishte nëna e saj.

/Veritas.com.al/