Sapo militatët e PD LSI të emëruar si protestues popullor, kanë lënë Bulevardin Dëshorët e Kombit dhe i janë drejtuar Parlamentit, aty ka nisur aksioni i paramilitarëve të PS- LSI që kanë nisur dhunën kudnër Policisë dhe Kuvendit.

Bashkë me ta ka ardhur edhe zoti Berisha dhe Fatmir Mehdiu.

Ata kanë vënë kapuçët, kanë mbuluiar fytyrën dhe po heshin bomba shpërthyese dhe gurë kundër Kuvendit. Ata shihen duke shkulur pllakat e shehsit dhe duke gjuajtur Policinë.

Policia po bën thirrje kundër dhunës. Ministri i Brendshëm, Lleshaj thotë se ‘ me sa duket këta paskan shumë financa’  që blejnë kaq shumë armë.

Një efaktiv i Policisë ka mbetur i plagosur.

Mediat po thone se këtoveprime të dhunshme kanë qenë të kordinuara më parë.

Veritas.com.al/