Bashkë me kandidatin e koalicionin Bashkë Fitojmë për bashkinë e Himarës, Fredi Beleri është lëshuar dhe një urdhër arresti për shoqëruesin e tij Pano Kokoveshi.

Sipas informacioneve mësohet se Kokoveshi në bashkëpunim me Belerin akuzohen për shit blerje votash në këtë zonë.

Ndërkaqë në lidhje me ndalimin e tij janë thirrur për tu pyetur disa banorët të fshatrave të zonës.