Taoiseach i Irlandës Leo Varadkar u takua me Presidentin Trump, ku të dy udhëheqësit nderuan festën e ardhshme të Ditës së Shën Patrikut dhe diskutuan për marrëdhëniet e forta midis Amerikës dhe Irlandës.

Dita e Shën Patrikut është “një simbol i asaj se sa të afërt janë Irlanda dhe Amerika dhe si do të vazhdojmë të qëndrojmë pranë në të ardhmen”, tha kryeministri Varadkar. Duke iu drejtuar kërcënimit të Coronavirusit, ai reflektoi mbi përgjigjen e Administratës. “Unë isha me Zëvendës Presidentin këtë mëngjes, i cili e di se po drejton task forcën, dhe ai më dha shumë besim se po e kapërceni këtë gjë dhe po investoni në këtë.”

Veritas.com.al/