Prokuroria e Tiranës zbarkon në zyrat e Agjencisë Kombëtarë të Shërbimit të Informacionit për hetimet e skandalit të publikimit të listës së pagave.

Prokurorët kanë marrë të gjithë informacionin për lëvizjet që janë bërë në sistemin e përdorur dhe gjurmët që janë lënë.

Pra, janë terhequr të dhënat kompjuterike të memorizuara në sistem dhe konkretisht të gjitha ‘log in-et’